Fine formiddage

Jeg er et B-menneske helt ind i knoglerne, og bliver først rigtig vågen efter klokken 10. Måske 9 på en heldig dag. Jeg elsker at gå sent i seng, og ofte er jeg allermest vågen efter kl. 21. Det er ikke altid særlig smart med et fuldtidsjob, men med et studie fungerer det noglegange ret heldigt.

image.jpeg
Så jeg sætter pris på formiddage, hvor der er tid til at spise (eksempelvis) kanelsnurrer, drikke kaffe, høre radio og have tid.

Processed with VSCO with f2 preset

Ovenstående sker ikke, hvis jeg skal ud af døren kl 7.30, for så stresser jeg rundt og indtager højst en klat lunken havregrød. Fedest.

Processed with VSCO with f2 preset

Men når det så sker, at der er kanelsnurrer på bordet og plads til at sove længe, så bliver det ofte en meget bedre dag, synes jeg. Måske handler det i virkeligheden mere om, at få en rar og rolig start på dagen, end egentlig at sove længe?

Advertisement

4 thoughts on “Fine formiddage

  1. Åh jeg har det som præcis samme måde. Jeg syntes selv jeg arbejder allerbedst og produktivt mellem kl 16- 23, og det er nærmest umuligt for mig at vågne inden 9! Du er ikke den eneste 😉

    Like

    1. Dejligt at jeg ikke er den eneste 🙂 Jeg arbejder klart også bedst om aftenen og får flest idéer der – det er ikke altid så smart i forhold til søvn og hverdage 🙂

      Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s