Velkommen til

Jeg har længe taget tilløb, og nu skulle det altså være. Jeg har overvejet for og imod i evigheder: Er blogmediet overhovedet interessant længere? Har jeg lyst til at være en, der blogger?insta6Men måske man også kunne kalde det en skribent, en debattør eller bare en, der deler? Og det er vel ikke det værste at være?

Så her begynder min blog altså. Jeg tænker, at den kommer til at handle om stort og småt. Om fine ting i hverdagen og om gode steder i København. Jeg vil diskutere emner som vores “deltager-måske”-kultur, om angsten for ikke at få nok ud af dagene, og om følelsen af noglegange at være ensom. Men også om den kunst det er, at drikke to-go-kaffe.

Jeg har ligeledes i tankerne, at indføre en liste á la “Ti ting…”. Jeg kan selv godt lide at læse sådanne lister, mest fordi de er dejligt letlæselige, ofte humoristiske og så sammenfatter de hverdagen godt.

Jeg glæder mig til at komme i gang, og jeg håber at I har lyst til at følge med!

Advertisement

4 thoughts on “Velkommen til

  1. Ej, hvor er her bare fint herinde. Lige i din ånd: lige dele hyggeligt og minimalistisk. Og det er en meget reel overvejelse, om man nu har lyst til at være blogger. For det klinger også hult i mine øre. Definitionen “en der deler”, lyder meget bedre. Dén vil tage med videre. Held og lykke – jeg glæder mig til at læse med. Klem

    Like

  2. Tusind tak! Det gør mig så glad 🙂 Lige nu kæmper jeg med en telefon, der valgte at gå i stykker tidligere på ugen, derfor er der ikke så mange billeder fra min side af. Forhåbentlig ændrer det sig snart! Jeg er også glad for, at følge med hos dig 🙂

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s